Nyt personale

Kære alle patienter hos APU-klinikken

 

Som mange af jer har været bekendt med, har det et stykke tid været meningen, at klinikken skulle sælges. APU-fonden, som ejer klinikken, har haft et ønske om at sælge klinikken til de tre faste læger i klinikken, Lene Pejl-Hansen, Sidsel Böecher og Anna Mette Nathan.

Salget af klinikken har været besværligtgjort af tilladelser fra myndighederne og fra Københavns Kommune, som skulle godkende at lejemålet overgår til almindelig lægeklinik.

 

Den 1. juli fik vi meddelelse om, at Lene, Sidsel og Anna Mette ikke ønskede at forlænge deres ansættelseskontrakter, og at de ikke længere var interesseret i at købe klinikken.

 

Denne meddelelse modtog vi med stor beklagelse og på et meget uheldigt tidspunkt lige op til sommerferien. Meddelelsen nødvendiggjorde, at APU-Fonden måtte træffe en hurtig beslutning vedr. klinikkens fortsatte drift for at sikre lægedækning af de ca. 6000 patienter, som jo er tilmeldt klinikken.

 

Vi tog kontakt til Læger Alexander Tetzlaff, som i forvejen virker i klinikken Lægerne på Strøget, for at høre om han ville hjælpe med driften af klinikken. Alexander har pr. 1. august overtaget driften af klinikken og har ansat 4 nye læger, 2 jordemødre og 2 sygeplejersker. Herudover bliver vores sekretær Mille i klinikken.

 

Vi har travlt med at få lagt billeder og introduktion af personalet på hjemmesiden, men indtil da kan I møde dem i klinikken eller i telefonen.

 

Vi beklager den forvirring og den ulejlighed som ovenstående har betydet for vores patienter.

 

Med venlig hilsen og på vegne af APU København

 

Jette Galatius

Direktør for APU København

 

Og

 

Alexander Tetzlaff

Praktiserende læge og forpagter af klinikken